2016. december 12., hétfő

Tél púderben





Tudom, hogy télen általában a sötétebb színeké a terep, de egyszerűen nem tudtam ellenállni ennek a gyönyörű púder színű kabátnak. Néha jó egy-egy különlegesebb darabbal kitűnni a tömegből. Ezzel a színnel a sok-sok fekete, szürke és sötétkék között garantált a siker.

Elhatároztam, hogy megrendelem, igaz elég merész választás egy téli kabátnak, de úgy voltam vele megengedek magamnak ennyi luxust.


Mikor fülig erő szájjal nekiálltam, hogy megrendelem, kiderült, hogy sajnos csak egy darab van, és az természetesen nem az én méretemben. Nagyon csalódott voltam, szerelem volt első látásra, és nagyon szerettem volna megkaparintani. Írtam az ügyfélszolgálatnak, hogy esetleg várható-e kisebb méretben a kabát. Amíg vártam a válaszra, gondoltam körülnézek hátha találok valami hasonlót, ami tetszik, vészhelyzet esetére. Az oldalon sajnos nem volt olyan, ami elnyerte volna legalább fele ennyire a tetszésem, így tovább keresgéltem. De mivel már elhatároztam, hogy púder színű kabátot szeretnék, így viszonylag korlátozottak voltak a lehetőségeim. Rengeteg honlapot végigböngésztem, de egyik sem volt annyira tökéletes, mint amit kinéztem magamnak. Hol a szabás volt túl egyszerű, hol a szín nem passzolt az elképzelésimhez. Ugyanis álmaim kabátja rendkívül elegáns volt, hosszú, és a rajta levő finom prém tette még kifinomultabbá. Egyszerűen tökéletes.


Közben megérkezett a várva várt válasz, azonban nem az volt benne, amit reméltem: Nincsen jelenleg más méret, maximum, ha visszaküldi valaki, akkor lehet enyém az áhított ruhadarab. És persze, csak ha pont a méretemet küldik, és pont meglátom, és pont lecsapok rá. Nem túl biztató kilátások. Úgy voltam vele elkeseredésemben, hogy ha az a kabát nem lehet az enyém, akkor semmilyen sem kell, nem veszek idén újat és kész, nekem csak ez kell! Azért titokban mégis reménykedtem, és nagyjából óránként néztem a honlapot, hogy hátha lesz az áhított M-es méretben is a kabát. Aztán egyszer csak megtörtént! Láttam, hogy van pár új kabát-már annyiszor nézegettem a honlapot hogy fejből fel tudtam volna sorolni az árukészletet- és kezdtem reménykedni, hátha...aztán mikor rákerestem, láttam, hogy van egy szem M-es méret az én púdercsodámból! Nem hittem a szememnek! Hát mit mondjak, örömtáncot járva megrendeltem abban a percben! Boldogság-boldogság! Ráadásul két nap alatt megérkezett, és élőben is olyan gyönyörű volt, mint a képeken, sőt mi több, méretben is valóban jó volt, ami valljuk be, internetes vásárlás esetén mindig két esélyes. A kabátot megkoronáztam egy színben hozzá illő sállal és egy lakk boríték táskával.




Ha te is kedvet kaptál, hogy ne egy szokványos téli szettben ród az utcákat a hideg hónapokban, akkor ne habozz, és szerezd be te is a saját különleges színű outfittedet! 


Itt is követhetsz:

Facebook
Instagram


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése