2016. december 17., szombat

5 ajándék ötlet NőknekMég egy hét van hátra karácsonyig, sokan már biztosan megvettétek a meglepetéseket a fa alá, azonban aki erre még nem kerített sort, sőt még ötlete sincsen, íme néhány tipp nő ismerőseiteknek, rokonaitoknak:

1. Az első egy klasszikus, parfüm. Mi más? Én oda vagyok ezért az illatért, egyszerűen tökéletes. Hölgyeknek kitűnő ajándék lehet, ha tudod milyen illatot kedvel az illető.
2. Ezen a vonalon maradva a második tippem a L'Occitane adventi kalendáriuma, telis-tele mindenféle beauty meglepetéssel. Igaz az ilyet december elején szokás megvenni, de szerintem senki sem bírja ki, hogy minden nap csak egyet bont ki -tisztelet a kivételnek, ha létezik ilyen- így akár egybe is odaadhatjuk.
3. Ajándékozz sminktanácsadást! Miért is ne? Sokan vannak, akik szeretnének jobban érteni a sminkecsetek nyelvén, de maguktól nem fordítanának erre pénzt.
4. Ha van olyan ismerősöd, aki szeret főzni, de nincsen sok ideje, annak ajánlom figyelmébe Jamie Oliver 15 perces kaják című könyvét.5. A csoki-gyümölcs kombó kedvelő ismerősötök biztosan örülne egy csokoládé fondünek. Egy lazulós, csajos estének tökéletes kelléke lehet.


Itt is követhetsz:

Facebook
Instagram

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése