2016. december 17., szombat

5 ajándék ötlet Nőknek



Még egy hét van hátra karácsonyig, sokan már biztosan megvettétek a meglepetéseket a fa alá, azonban aki erre még nem kerített sort, sőt még ötlete sincsen, íme néhány tipp nő ismerőseiteknek, rokonaitoknak:





1. Az első egy klasszikus, parfüm. Mi más? Én oda vagyok ezért az illatért, egyszerűen tökéletes. Hölgyeknek kitűnő ajándék lehet, ha tudod milyen illatot kedvel az illető.




2. Ezen a vonalon maradva a második tippem a L'Occitane adventi kalendáriuma, telis-tele mindenféle beauty meglepetéssel. Igaz az ilyet december elején szokás megvenni, de szerintem senki sem bírja ki, hogy minden nap csak egyet bont ki -tisztelet a kivételnek, ha létezik ilyen- így akár egybe is odaadhatjuk.




3. Ajándékozz sminktanácsadást! Miért is ne? Sokan vannak, akik szeretnének jobban érteni a sminkecsetek nyelvén, de maguktól nem fordítanának erre pénzt.




4. Ha van olyan ismerősöd, aki szeret főzni, de nincsen sok ideje, annak ajánlom figyelmébe Jamie Oliver 15 perces kaják című könyvét.



5. A csoki-gyümölcs kombó kedvelő ismerősötök biztosan örülne egy csokoládé fondünek. Egy lazulós, csajos estének tökéletes kelléke lehet.


Itt is követhetsz:

Facebook
Instagram





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése