2016. december 30., péntek

Szilveszteri álom outfit-PINTEK#2




Mivel közeledik a szilveszter, gondoltam összeállítok egy álom outfit-et, hogy miben várnám legszívesebben az új évet. Ilyenkor igyekszik az ember lánya valami csinosban, valami különlegesben, valami csillogóbban ünnepelni.


Nos, kíváncsi vagyok, hogy az áhított összeállításhoz képest mit fogok majd tudni kihozni magamból két picivel a vizsgaidőszak közepén...De álmodozni csak szabad....:)

Hát valami ilyesmit tudok elképzelni. Egy gyönyörű, földig érő, nude színű, csillogó kövekkel díszített ruhát. Az ilyenek a gyengéim...


És a cipő...akik ismernek tudják, hogy magassarkú mániás vagyok. Ezen különösen tetszenek a sarok részt díszítő ragyogó strasszok, ami tökéletes harmóniát képez a ruha felső részével, mégsem kelt habcsók hatást.


A táska is nagyon fontos szereplő az összeállításban, úgy gondolom ez nagyszerű választás, illik a cipőhöz, ami ugye alapkövetelmény, és a ruhához is passzol természetesen.


Az ékszerekről sem feledkezhetünk meg! Mivel a felsőrész eleve nagyon díszes a ruhán és zárt, ezért nyakláncot nem vennék. Helyette egy méretben diszkrét, de annál gyönyörűbb fülbevalóra esne a választásom.


Amit egy hozzá illő karkötővel egészítenék ki.


Nagyon megtetszett ez a műköröm, csillogó, ugyanakkor nagyon ízléses.


A sminkem mindenképpen arany-bordóban tudnám elképzelni.


Alapjáraton kibontva szeretem hordani a hajam, de a kontyokat is szeretem. Az álom outfitemhez azonban most jobban illene a konty, valami szép hajtűvel.


Hát ez lett volna a mai PINTEK-PÉNTEK, mindenkinek nagyon sikeres, vidám, és ragyogó új évet kívánok!


Itt is követhetsz:

Facebook
Instagram


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése