2017. február 17., péntek

A legötletesebb gyerekszobák srácoknak - PINTEK#8


Mindig is úgy képzeltem, hogy az első gyermekünk fiú lesz. Amikor ez a sejtés beigazolódott, még boldogabb és izgatottabb lettem! Egyből rohantam is valami "férfias" ruhát keríteni a pocaklakónak. A babavárás egyik legizgalmasabb része a bevásárlás a kis jövevény számára. A sok pici ruhácska és babaholmi láttán valahogy még valóságosabbnak éreztem az egészet. 

A babaszoba kialakítása is sok örömet és izgalmat rejtett magában. Az elején úgy terveztük, hogy nálunk fog majd aludni, amíg pici, és közben fokozatosan rendezzük be az ő szobáját. Nagyon élvezetes volt kitalálni, hogy milyen legyen a stílusa, minek hol legyen a helye, és milyen kiegészítőkkel dobjuk fel a szoba hangulatát. Végül is a tengerész dizájn mellett döntöttünk, amit azóta sem bántunk meg, klassz kis kuckó lett.

A második fiúnknak még csak ötletelünk a szobáján, végleges döntés még nem született. Ha te is hasonló cipőben jársz, és inspirációt keresel a gyerekszoba kialakításához, íme pár rendkívül kreatív ötlet, amiből ihletet meríthetsz velem együtt! :-)
























 


Nektek melyik tetszik a legjobban? :)

Itt is követhetsz:
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése