2017. március 17., péntek

A legjobb tavaszi szoknyák - PINTEK #12



Végre itt a tavasz és a jó idő, és ezt nem csak onnan tudhatjuk, hogy március van, hanem már a hőmérsékleten is egyértelműen érezhető. Az idei tavaszi divat azoknak kedvez, akik inkább a nőiesebb irányt képviselik. Úgyhogy szerencsém van! :)

Nem mintha olyan nagy divat guru lennék, de azért szoktam figyelni, hogy mik a trendek. Viszont ha valami nem tetszik, vagy nem passzol a stílusomhoz, divat ide vagy oda, nem veszem fel. Így vagyok például a szétszaggatott nadrágokkal, a túlzásba vitt oversize felsőkkel és az egyszeűen csak nőietlen darabokkal. 

Szerintem az a legjobb, ha az ember valamilyen szinten nyomon követi a divatot, viszont a kifutókról látottakak saját ízlésének és adottságaihoz mérten építi bele a ruhatárába. Mert valljuk be őszintén, nem mindenkinek állnak jól az éppen aktuális divat színei, formái.

A mai PINTEK-ben az általam legjobbnak ítélt tavaszi szoknyák kerülnek bemutatásra. Idén divatosak a pasztelszínek, a lombzöld, sárga, nude, és rózsaszínes árnyalatok, továbbá a nagy és szabálytalan virágos minták, és a tengerész stílusú, csíkos darabok.


http://pin.it/wjb9H9s

http://pin.it/A5dvORD

http://pin.it/IwiypFm

http://pin.it/OxIgZRj


http://pin.it/794RS_1


http://pin.it/8sa-kX-

http://pin.it/AVdyHd2

http://pin.it/TIxOdEg



http://pin.it/MY41FZL

http://pin.it/w7qQBXB

http://pin.it/JPF1mHN


http://pin.it/qqmM1yS

http://pin.it/0njWWen

http://pin.it/RNF5tpE

http://pin.it/Gb6abXI

http://pin.it/yV3E1Rl

http://pin.it/F9HI_1l

http://pin.it/HLl4xWI

http://pin.it/8xbawBU




Itt is követhetsz:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése