2017. május 24., szerda

Dzsungel étterem - Egy állati klassz hely




Nem régen akadtunk ennek az étteremnek a nyomára. Egy teljesen másik helyen terveztünk ebédelni a húgom ballagása után, ahova végül nem tudtunk elmenni, így gyorsan keresni kellett egy másik alternatívát. Szerencsére nagyon kellemes végkifejlete lett a dolognak, ugyanis így találtunk rá a Dzsungel Étteremre, ami egy állati klassz hely, szó szerint. :)

Szerencsére akadt még hely, így le is fogaltunk egy asztalt, aztán indultunk is. Eleinte kicsit mindig aggódok, hogy milyen lesz egy új helyen enni egy két, illetve egy fél éves fiú gyerkőccel. Nem tudom, hogy van-e etetőszék, hely, ahol pelenkázhatok, esetleg valami zúg, ahol meg is tudom etetni a kisebbiket. Arról nem is beszélve, hogy megtűrik-e a gyerekeket, a roppant éles hangjukkal, és cikkázó mozdulataikkal.

Kocsival kicsit nehézkes volt a parkolás, mivel az étterem a belvárosban van, de szerencsére találtunk helyet valamivel arrébb. Az étterembe egy lépcsőn lefelé vezet az út, úgy festett az egész mint valami barlang. Az hely különlegessége, hogy négy helységre van osztva: Szahara, Dzsungel, Óceán, és Kalózhajó, amik ezeknek megfelelően vannak berendezve.


Mi az óceános részben kaptunk helyet, és meg kell mondjam, hogy lenyűgöző volt! Olyan volt, mintha a tenger alatt, vagy legalábbis a Tropikáriumban ebédeltünk volna! Ha élő cápákkal nem is, Némóval és Szenillával biztosan találkozunk. Mondanom sem kell, a nagyobbik fiam teljesen odáig volt!




A többi helység is nagyon klasszul festet, igazán különleges hangulata van az étteremnek! Egyedül ezek az afrikai szobrok nem tetszettek. A többi helységben is bukkanhattunk a szoba témájához kapcsolódó állatokra. Külön tetszett, hogy a kis élőlények a helyükön maradtak, és nem pakolászták ki őket az asztalokra. Valahogy az nekem nem fér bele evés közben, hogy egy kaméleon guvassza rám a szemeit a tányérom mellől, miközben enni próbálnék :D

 

Külön plusz pont, hogy van egy kis külön játszó sarok a gyerekeknek kialakítva, pelenkázóval, ahol tudnak játszani addig, amíg a felnőttek esznek.



És ha már az ételeknél tartunk: Nagyon finomak, kiadós adagok, különleges fantázianevekkel ellátva! Továbbá lehet kapni gluténmentes, laktózmentes, vegetáriánus, vegán, és paleo ételeket is. Bevállalósabbak megkóstolhatnak olyan ételkülönlegességeket is, mint a kenguru vagy krokodil steak, vaddisznósült, struccsült, illetve a tenger gyümölcse kedvelőinek is bőven akad mit eszegetni. Ráadásul az ételek nagyon jó árban vannak belvárosi étteremhez képest!




A személyzet is nagyon kedves és segítőkész volt, mikor mondtuk, hogy gyerekekkel megyünk a lehető legközelebb ültettek minket a babasarokhoz. A ételeket gyorsan, és kedvesen szolgálták fel. Szoptatós szobát sajnos nem találtam, de tény, hogy nem is kérdeztem rá.

Összegezve én nagyon megvoltam elégedve a hellyel, a gyerekek is élvezték, hangulatos volt, és az ételek is nagyon finomak voltak, biztos, hogy ide visszalátogatunk még!

Az étterem honlapját itt tudjátok elérni, illetve a galériára kattintva megtudjátok nézni a többi helységről is a képeket.


(Az első kép forrása a étterem weboldala)

2 megjegyzés:

  1. Uuuu ez aztán menő egy hely!!! Fel lett véve a listámra!! :D

    VálaszTörlés
  2. Ugye? :D Nagyon hangulatos, főleg az óceános rész :))

    VálaszTörlés