2016. december 23., péntek

11 karácsonyi DIY ötlet gyerekekkel-PINTEK#1Én személy szerint nagyon szeretek kreatívkodni, alig várom hogy a gyerekek is nagyobbak legyenek, hogy velük is lehessen majd mindenfélét alkotni. Addig is akinél a csemeték már elég idősek egy kis DIY karácsonyi mókához, itt van néhány ötlet a Pinterestről :-)


 
Hogy mi mindenre használható a WC papír guriga? Elképesztő :D

Város mécses. Nagyon egyszerű és milyen mutatós!


A gyerekek biztosan értékelnének egy ilyen terítéket.

Ha kertes házban laktok és van pár farönk a kertben elfekvőben, akkor nagyszerű apa-fia program lehet barkácsolni pár rénszarvast a kertbe, ha már igaziak nincsenek.


Tobozból és filcből baglyok. Nagyon aranyosak!

Ötletes kis ajándékkártyák mogyoróból.

A személyes kedvencem! Nincs kandalló otthon? Sebaj! Lehet építeni egyet kartondobozból!


Egy kis szaloncukor gyártás?


Hogy a sütik se maradjanak ki.


Tudom az adventi naptár már nem igazán aktuális, de olyan egyszerű és jópofa, hogy nem tudtam kihagyni.


Cserépkéből hóember.


Kellemes karácsonyi készülődést kívánok Mindenkinek! :)


Itt is követhetsz:

Facebook
Instagram1 megjegyzés:

  1. Anatomiz3D Medtech Private Limited developed cost-effective 3D printed face protect masks for the coronavirus warriors. Furthermore, the 3D printing solution necessitates healthcare for bio-printing tissue or organs, surgical software manufacturing, etc. Moreover, the anatomical model for surgical preparation is a serious application of additive manufacturing. For occasion, Anatomiz3 DLLP, a provider of technological solutions to Packaging Supplies the healthcare trade, prepared a 3D model from a CT scan to arrange prematurely for the surgical procedure in 2018. Since the early 2000s, Protolabs has served corporations all around the} world with 500 machines.

    VálaszTörlés