2016. december 13., kedd

MUR-Adventi Kalendár UNBOXING




Tudom, tudom, már javában zajlik a december, de még most sem késő beszerezni egy adventi kalendáriumot. Meglepetésekhez sosincs túl késő.


 Amikor először megláttam, hogy létezik olyan adventi naptár, ami nem csak csokit rejt a kis felnyitható lapocskái mögött, hanem sminket, teljes extázisba jöttem! Egyből elhatároztam, hogy beszerzek magamnak is egyet. Nagy izgalommal kezdtem kutatni, hogy honnan is tudnék rendelni ilyet.
Azonban azt tapasztaltam, hogy itthon még ez annyira nem elterjedt-vagy csak nem vagyok elég szemfüles-mint külföldön, így a választék sem olyan hatalmas. Találkoztam Douglas, L'Occiante, DM Balea naptárakkal azok közül, amik itthon kaphatóak, de egyik sem kifejezetten sminkes kincseket rejtett magában. Végül rátaláltam a Makeup Revolution adventi kalendáriumra, ami egyből kíváncsivá tett! Próbáltam keresgélni róla több infót és képet, hogy milyen termékeket, színeket is rejt pontosan, és hogy hogyan is néznek ki, de nem jártam sok sikerrel. Végül megrendeltem, alig vártam, hogy megérkezzen! Mikor ez megtörtént, akkor egyből nekiláttam -mikor végre sikerült elaltatnom a gyerkőcöket-, hogy kibontogassam. Igen, egyszerre mindet. Van olyan, aki kibírja, hogy naponta csak egyet bont ki?!
Ha biztos ami biztos típus vagy, és érdekel, hogy miket tartalmaz és milyen valójában a naptár, vagy ajándéknak szánod, és meg akarsz bizonyosodni róla, hogy az illető nem fog csalódni, akkor tarts velem, bontsuk ki együtt! Ha pedig inkább meglepetés párti vagy, akkor itt állj meg az olvasásban :)

Nos, a doboz maga így néz ki



Található benne négy mini ecset-arc, alapozó, ferde végű,szemhéjpúder -ami nagyon praktikus, és pont ideális egy kisebb neszesszerbe.



A doboz hat, ismétlem hat rúzst tartalmaz! És nem ám olyan "na ezt az életben nem fogom használni" színek hanem abszolút hordhatóak. Amúgy ez az egész kollekció színvilágára érvényes.



Ezen túl két szájfényt is rejt a doboz. Íme:



Akkor van még itt három mono szemhéjpúder, szintén szép, egyszerű színekben.



Egy kis tükör


Egy szemhéjpúder primer és folyékony highlighter.



Kettő égetett pirosító



Egy mattító primer



Egy bronzosító


Egy highliter



Egy strobe krém -ezzel a termékkel lehet finom csillogást varázsolni az arcunk azon részeire, amiket ki szeretnénk emelni.


És végül a szemhéjpúder paletta, gyönyörű, ünnephez illő színekben.


Összességében nagyon elégedett vagyok, szuper termékeket kaptam szuper jó áron -egyesével megvéve a többszöröse lett volna- ráadásul a színek is valóban szépek és hordhatóak. Egyedül azt sajnálom, hogy körömlakk nem volt benne. Kislány, nem lehet minden a tiéd...

Ha szeretnél ilyen naptárat te is, itt megrendelheted, de ne gondolkodj túl sokat, mert én lemaradtam az első adagról, pedig azt hittem csak viccelnek azzal, hogy "már csak pár darab van".




Itt is követhetsz:

Facebook
Instagram



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése