2017. január 15., vasárnap

KIKO MILANO - körömlakk teszt





Nemrég kaptam ajándékba ezeket a KIKO MILANO körömlakkokat, nagyon megtetszettek, alig vártam, hogy kipróbálhassam és kiderüljön, hogy használat közben is szeretni fogom-e. 


Hát a rövid válaszom: igen, szeretni fogom! Mégpedig a következőkért:

Óriási a színválaszték, a harsány metál színektől kezdve egészen a halvány, nude árnyalatokig mindenki megtalálhatja a kedvére valót. 


Nagyon gyorsan szárad, tényleg 1-2 perc alatt, ami nagyon fontos szempont. (Egyszer sikerült napközben kilakkozni a körmöm úgy, hogy ébren voltak a gyerekek, és megszáradt, mire újra akcióba lendültek :D )


Nagyon szép fénye van, és nem hagy csíkot, azonban ehhez két réteg szükséges. Bár azt bevallom, hogy találkoztam már szebb és még egyenletesebben fedő lakkal is, de 5/4 pontot így is visz. 


A tartósságával is megvagyok elégedve, eddig ez a legjobb, amit próbáltam. Fedőlakk nélkül két rétegben bírta a mosogatást, sikálást, hajmosást...stb nagyjából három napig, utána már kezdett kicsit kopni.

Az ára is teljesen rendben van, 3-4 euróért lehet kapni már darabját. 


Tehát összességében elégedett vagyok, nekem nagyon bevált. Ami viszont sajnos egyértelmű hátrány, hogy itthon nem lehet kapni, csak külföldön.

Ha esetleg külföldön jársz, vagy egy ismerősöd, mindenképpen érdemes beszerezni párat ezekből a szuper kis lakkokból. A KIKO többi termékét még nem próbáltam, de ezek alapján szép reményeket fűzők hozzájuk.

Ha kedvet kaptál hozzá, hogy kipróbáld a KIKO termékeket, akkor ezen a honlapon tudsz nézelődni és vásárolni.



Ez is érdekelhet: MUR-adventi kalendár unboxing  Tél púderben


Itt is követhetsz:

Facebook
Instagram

 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése