2017. február 12., vasárnap

10 ajándék ötlet Valentin napra
Mivel közeledik a Valentin nap, gondoltam összegyűjtök pár tippet, hogy mivel kedveskedhetsz a párodnak ez alkalomból. Nem kell nagy dolgokra gondolni, véleményem szerint a legszebb ajándék, amit adhatsz, az együtt töltött minőségi idő. Kapcsolódjatok ki, menjetek el valahová, ahol mindketten jól érzitek magatokat, és lepjétek meg egymást valami kis kedvességgel.
Nézzük először a hölgyeknek szánt ajándékokat:

Egy szép ékszerrel sosem lehet mellé lőni. Az Eunike Jewellery gyönyörű ezüst design ékszereket kínál.Ha elveszett benned egy költő valahol, most kieresztheted a barlangjából, hogy meglepd a párod pár szép sorral.A kedvenc virág és esetleg egy doboz macaron kombinációja is remek választás lehet. A Lauravirágban nem fogsz csalódni.A Body Shop-ban garantáltan fogsz találni olyan ajándékcsomagot, amivel örömet fogsz tudni szerezni szíved hölgyének.


A kedvenc romantikus könyv beszerzése is jó ötlet, ha szeret olvasni a párod.Akkor most lássuk, minek örülhetnek az urak:

Esetleg a kedvenc parfümje?
Ha szeretsz kreatívkodni, és a párod is értékeli az efféle meglepetéseket, akkor csinálhatsz egy scrapbookot a közös képeitekből, emléktárgyaitokból. (Én csináltam ilyet egyszer:))


Valamilyen különleges borral és édességgel is meglepheted.


Egy jó film DVD-n, amit szeret.


Meglepetés vacsora egy hangulatos étteremben.Természetesen egy párkapcsolat csak akkor működik jól, ha nem csak az évnek egyetlen napján vagyunk figyelmesek a másikkal, hanem igyekszünk a szürke hétköznapokba is belecsempészni egy kis romantikát.

Itt is követhetsz:

Facebook
InstagramNincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése