2017. február 28., kedd

Makeup Revolution matt paletta teszt




Újabban a Makeup Revolution (MUR) termékeit tesztelgetem, ahogy azt az ismerj meg jobban TAG posztban is említettem, és egyelőre azt kell hogy mondjam, hogy elégedett vagyok! Azért is szeretem ezt a márkát, mert professzionális termékeket kínálnak elérhető áron. Most egy szemhéjpalettát szeretnék bemutatni nektek, történetesen a MUR London flawless matte 2-t, ami nekem nagy kedvencem lett.




Először is azért tetszett meg, mert nagyon jól eltalálták a színkombinációt, tipikusan nem az a paletta, amiből egy-két színt tudok csak használni, hanem úgy a 60-70%-át eltudtam képzelni magamon, és próbálva is jól álltak. Ehhez hozzátartozik, hogy van pár szín, ahol csak egy árnyalatnyi különbség van a kettő között, így viszonylag hasonlónak tűnhet, de felvíve látszik a különbség. Ami a legjobban tetszik, hogy teljesen matt hatást tudunk elérni vele.


Az állagával is megvagyok elégedve, olyan krémesen púderes, és viszonylag jól pigmentáltak. Viszont a világosabb színek lehetnének kicsit teltebbek, élénkebbek.

Nagyon könnyű felvinni a szemhéjra, nem potyog és jól ellehet dolgozni. Én a szemöldökömet is ennek a palettának két színkeverékével szoktam formázni.


Egész tartós is ahhoz képest, hogy nem mindig szoktam használni primert. Pár órán át simán bírja anélkül, hogy becsomósodna középre, vagy a szemhéjráncok közé.

Szerencsére jó kis mérete van, táskabarátnak is mondhatnám. Bár azt hozzá kell tennem, hogy amikor voltunk nyaralni, nagy buzgón magammal vittem a neszesszerembe, hogy majd biztos használom -hát nem használtam, sőt, szerintem mást se nagyon - és valahogy kifolyt a mellette lévő körömlakk lemosó, pont a palettára, és picit kimarta a tetejét sajnos. Szóval csak óvatosan pakolásnál...


Tehát összességében megvagyok elégedve, szuper kis terméket kaptam remek áron. Ha szeretnéd te is kipróbálni a Makeup revolution palettáit, ezen az oldalon tudsz nézelődni.





Itt is követhetsz:
Facebook
Instagram


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése